Jeg tilbyder

Samfundet er under konstant udvikling, og der efterspørges i stigende grad mulighed for kendskab til de filosofiske værdier, både i privatlivet som i erhvervslivet.
Jeg arbejder ud fra en speciel filosofisk dialogform kaldet PROTREPTIK. Ordet protreptik er oprindelig oldgræsk og betyder ”at vende sig om mod”.

Derfor holdes det imaginære spejl op i den protreptiske samtale, så du kan at se dig selv og dine værdier. Du bliver konfronteret med dig selv, og du fastholdes i at forholde dig til dig selv og den, du er. Jeg har min fokus på dig gennem hele forløbet.

Sammen går vi på opdagelse i dine værdier, der gør dig unik. Gennem den tillidsskabende og ægte dialog taler vi om de store spørgsmål i livet – og sammen undersøger vi de værdier, der kommer til udtryk i samtalen.

Coaching er vejen til en bedre mental sundhed.

Positiv psykologi giver overordnet nogle redskaber til din værktøjskasse for at skabe trivsel og glæde i hverdagen Samtidig kan det hjælpe til fx at undgå stress og dyrke skjulte potentialer. For at finde frem til de styrker, der gør dig unik, starter coaching altid med en test, der er udarbejdet på grundlag af.

Mit udgangspunkt udspringer fra PERMA:
* P – positive emotioner (Positive emotions)
* E – lysten til at engagere sig i et emne (Engagement)
* R – relationer til andre mennesker (Relations)
* M – handlinger skal give mening (Meaning)
* A – præstere, opnå og opleve noget hver dag (Achivement)

Du vil opdage, at det giver både ro, glæde og øget selvværd at kende dine styrker og vide, hvordan du bedst omsætter disse i praksis i hverdagen.

Positiv psykologi handler om ”Teorien om menneskelig trivsel”.

Oplæg:

Jeg kommer gerne ud og holder et oplæg om værdier og styrker, som samtidig er en indfaldsvinkel til, hvordan I som organisation, forening eller arbejdsplads kan komme videre med den gode og konstruktive diskussion.

Foredrag:

Hvordan kan vi lære at leve et bedre liv? Hvordan kan vi lære at trives?

Med mit personlige udgangspunkt i et liv med kroniske smerter vil jeg underholde med, hvordan jeg er kommet fra min histories første dag til det sted, jeg befinder mig i dag. Jeg er som to meget forskellige personer, og jeg har arbejdet meget med mig selv for at komme gennem denne transformation.

Med de rigtige redskaber kan vi selv vælge omstændighedernes indflydelse i vores liv.

Samtaler i naturen

Coachende samtaler i naturen er til dig, som gerne vil have mere udvikling og afklaring i dit liv. Du får en samtale, der foregår i trygge rammer, i en uformel tone, hvor du samtidig kan føle dig helt tryg.

Fordelen ved samtaler i naturen er, at bevægelse er vigtigt. Det er brændstof til et ekstra gear, og det giver energi til både trivsel og mere overskud i din dag.

Samtidig sætter bevægelse gang i dine lykkehormoner som fx endofiner og seretonin. Det gør, at tankerne flyder nemmere, giver mere energi til både kroppen, hjernen og samtalen. Det er vigtigt for vores velbefindende, at pulsen kommer op, da blod og ilt dermed kommer bedre rundt i kroppen. Det er også yderst relevant i forhold til det at have kroniske smerter.

At stoppe med at ryge er en stor ændring af en vane. Det kræver tid, og det kan være svært at gennemføre alene.
Som så mange andre vaner, er rygning en handling vi ikke tænker over. Vores hjerne fortæller, hvornår den har brug for “det næste fix”, og cigaretten bliver tændt.

Oplever du at have kroniske smerter? Rygning er med til at fastholde smerter, da blodomløb nedsættes ved rygning. For at kunne arbejde med kroniske smerter kræver det, at vi giver kroppen de bedste omstændigheder, da rygning skader hjerte og kredsløb.

Et rygestopforløb sker gennem samtale af 30 minutter hver uge i 6 uger, dog tager de ugentlige samtaler længere tid ved flere deltagere på samme rygestopkursus

Som mentor arbejder jeg sammen med dig, jeg rådgiver vejleder, coacher og følger dig i din udvikling indenfor de områder, hvor du har brug for hjælp. Sammen finder vi ud af, hvor du skal slå dine rødder, så du vokser i dine udfordringer

Muligheder for coachingforløb – Se her